1. М’ясний РУЛЕТ
Інгредієнти:
- фарш – 1.5 кг
- цибуля – 2 шт.
- яйця – 3 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- перець, приправи
- манка – 3-4 ст.л.
- сало – 500 г
- часник – 5 зубків
- приправа до сала
- сіль, перець
- рукав для запікання
2. М’ЯСНЕ “АСОРТІ”
Нам потрібно:
- свинина – 1.5 кг (Ошийок)
- яловичина 700 г
- куряча грудка – 2 половинки
- олія – 100 мл
- сіль – 1.5 ст.л.
- часник – 1 головка (за смаком)
- приправа “Чилі гостра” – 1 ч.л.
- приправа до м’яса – 1 ст.л.
- марля, нитки, рукав для запікання
3. Рулет З ЯЛОВИЧИНИ
Нам потрібно:
- м’ясо – 2 кг
- сіль – 2 ч.л.
- перець – за смаком
- спеції за смаком – 2-3 ч.л.
- часник – 1 головка
- фольга, нитка
4. СМАЧНО з свинини
- м’ясо – 1.5 кг
- сіль – 2 ч.л.
- перець – за смаком
- приправа до м’яса (коріандр, зіра, майоран, куркума) – 1 ст.л.
- гірчиця -1 ст.л.
- часник – 1 головка
5. ЗАКУСКА з печінки
- печінку – 400 г (Будь-яка)
- сало – 250 г
- яйце – 1 шт.
- часник – 5 зубків (за смаком)
- манка – 0.5 ст.
- сіль, перець – за смаком
- мускатний горіх – за смаком
- хмелі-сунелі – за смаком
- пакет – 2 шт.