Вишня пікантна – рецепт соусу до м’яса та сиру

Вишня пікантна - рецепт соусу до м'яса та сиру
Вишня пікантна - рецепт соусу до м'яса та сиру

Дуже цікава, ароматна, пікантна вишня. Відмінно підійде до м’яса, а також сирів. Можна використовувати і заморожену вишню.

Інгредієнти для «бальзамічної вишні»:

  • Вишня (вже без кісточок, 240 мл) – 1 скл.
  • Цукор коричневий (можна звичайний) – 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 4-5 ст. л.
  • Сіль (за смаком) – 1 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Вода – 50 мл


Читайте також: Заготовки з вишні на зиму: компот, варення, соус, джем. Рецепти консервації

  1. Вишню викласти з цукром в сотейник.
  2. Поставити на невеликий вогонь і карамелізувати вишню 2-3 хвилини.
  3. Крохмаль розвести в воді.
  4. У вишню додати сіль і оцет, довести до кипіння і влити крохмаль. Знову довести до кипіння і зняти з вогню.

Смачного!