
Дуже цікава, ароматна, пікантна вишня. Відмінно підійде до м’яса, а також сирів. Можна використовувати і заморожену вишню.
Інгредієнти для «бальзамічної вишні»:
- Вишня (вже без кісточок, 240 мл) – 1 скл.
- Цукор коричневий (можна звичайний) – 1 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 4-5 ст. л.
- Сіль (за смаком) – 1 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- Вода – 50 мл
Читайте також: Заготовки з вишні на зиму: компот, варення, соус, джем. Рецепти консервації
- Вишню викласти з цукром в сотейник.
- Поставити на невеликий вогонь і карамелізувати вишню 2-3 хвилини.
- Крохмаль розвести в воді.
- У вишню додати сіль і оцет, довести до кипіння і влити крохмаль. Знову довести до кипіння і зняти з вогню.
Смачного!