
Інгредієнти:
- борошно – 700 г;
- сіль – 5 г;
- цукор – 15 г;
- вода тепла – 500 мл;
- масло рослинне – 20 мл;
- масло вершкове розтоплене – 150 мл;
- крохмаль кукурудзяний – 20 г
Процес приготування
- У теплій воді розчиняємо сіль і цукор, олію і всипаємо просіяне борошно.
- Вимішуємо м’яке тісто, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.
- Кожен розгортаємо в тонкий пласт, змащуємо розтопленим вершковим маслом і присипаємо борошном. Складаємо в квадрат, змащуючи кожен шар і присипаючи трохи борошном.
- Обсмажуємо коржі на сухій сковороді до рум’яності на невеликому вогні.
Коржі виходять дуже м’які, вершкові, просто смакота!