Вже 5 років готую виключно так: без дріжджів і зайвого клопоту

Вже 5 років готую виключно так: без дріжджів і зайвого клопоту
Вже 5 років готую виключно так: без дріжджів і зайвого клопоту

Інгредієнти:

  • борошно – 700 г;
  • сіль – 5 г;
  • цукор – 15 г;
  • вода тепла – 500 мл;
  • масло рослинне – 20 мл;
  • масло вершкове розтоплене – 150 мл;
  • крохмаль кукурудзяний – 20 г

Процес приготування

  1. У теплій воді розчиняємо сіль і цукор, олію і всипаємо просіяне борошно.
  2. Вимішуємо м’яке тісто, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.
  3. Кожен розгортаємо в тонкий пласт, змащуємо розтопленим вершковим маслом і присипаємо борошном. Складаємо в квадрат, змащуючи кожен шар і присипаючи трохи борошном.
  4. Обсмажуємо коржі на сухій сковороді до рум’яності на невеликому вогні.

Коржі виходять дуже м’які, вершкові, просто смакота!