Взимку шкодувала, що мало зробила! Без варіння і стерилізації — це моя палочка-виручалочка на зиму

Взимку шкодувала, що мало зробила! Без варіння і стерилізації — це моя палочка-виручалочка на зиму
Взимку шкодувала, що мало зробила! Без варіння і стерилізації — це моя палочка-виручалочка на зиму

Рецепт: (вага очищених овочів)

  • Морква – 1 кг
  • Перець болгарський – 1 кг
  • Цибуля – 1 кг
  • Помідори -1 кг
  • Зелень кропу і петрушки – 1 кг
  • Сіль – 1 кг

Процес приготування:

  1. Всі овочі ріжемо таким способом, як ви це робите для супів – так, як вам зручно.
  2. Зелень дрібно нарізаємо.\
  3. Змішуємо всі овочі та зелень, додаємо сіль, перемішуємо.
  4. Розкладаємо суміш по стерилізованих баночках, закручуємо кришками і ставимо на зберігання в холодильник або ж в підвал, якщо у вас там досить прохолодно.

Закрита таким чином заготівля, завжди залишається дуже ароматною і свіжою.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!