Я ніколи не їла такого смачного м’яса. Тепер готую щонеділі!

Я ніколи не їла такого смачного м'яса. Тепер готую щонеділі!
Я ніколи не їла такого смачного м'яса. Тепер готую щонеділі!

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • сіль, перець, кріп
  • 80-100 г вершкового масла
  • 2-3 зуб. часнику
  • 100 г бекону
  • 800 г картоплі

Процес приготування (відео):

  1. Свинину порізати порційними шматочками, злегка відбити. Посолити, поперчити.
  2. Масло змішати з кропом та часником. Змастити м’ясо.
  3. Бекон порізати, викласти поверх масла.
  4. Скрутити м’ясні рулетики.
  5. Форму для запікання змастити олією, викласти картоплю, приправити спеціями. Зверху викладаємо рулетики на шпажках.
  6. Накрити форму пергаментом, випікати при 180 º 30-40 хвилин. Забрати пергамент та запікати ще 10 хвилин при 200º.Смачного!