
Інгредієнти:
- 1 кг свинини
- сіль, перець, кріп
- 80-100 г вершкового масла
- 2-3 зуб. часнику
- 100 г бекону
- 800 г картоплі
Процес приготування (відео):
- Свинину порізати порційними шматочками, злегка відбити. Посолити, поперчити.
- Масло змішати з кропом та часником. Змастити м’ясо.
- Бекон порізати, викласти поверх масла.
- Скрутити м’ясні рулетики.
- Форму для запікання змастити олією, викласти картоплю, приправити спеціями. Зверху викладаємо рулетики на шпажках.
- Накрити форму пергаментом, випікати при 180 º 30-40 хвилин. Забрати пергамент та запікати ще 10 хвилин при 200º.
Смачного!