Я просто обожнюю цей пиріг! Яблука і волоські горіхи — швидко і смачно!

Я просто закохалася в цей пиріг! Яблука і волоські горіхи — швидко і смачно!
Я просто закохалася в цей пиріг! Яблука і волоські горіхи — швидко і смачно!

Соковитий, м’який і розсипчастий всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Думаю, такий пиріг сподобається кожному!

Інгредієнти:

  • Волоські горіхи – 150 г
  • Цукор – 200 г
  • Яблука – 2 шт.
  • Лимон – ½ шт.
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – ¼ ч. л.
  • Яйце – 3 шт.

Рецепт приготування:

  1. Яблука очистити від шкірки, порізати кубиками. Скропити соком половини лимона.
  2. Подрібнити волоські горіхи. Змішати горіхи, борошно, розпушувач.
  3. Відокремити яєчні жовтки від білків. Додати жовтки в яблука. Викласти яблучну суміш в борошно з горіхами, перемішати.
  4. Збити білки до стійких піків. Додати білки в тісто.
  5. Випікати пиріг 50 хвилин при 160 ° C. Смачного!