Я просто поклала його в пляшку. Сальтисон на святковий стіл

Смачне м’ясне блюдо на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • рулька свинна, 2.5 кг;
  • часник, 4 зубчики;
  • перець, половина ч.л.

Для варіння м’яса:

  • вода, 1,5 л;
  • перець духмяний, 3 шт.;
  • сіль, 1 ст.л.;
  • цибуля, 1 шт.;
  • перець чорний, 10 шт.;
  • лист лавровий, 2 шт.

Рецепт приготування:

  1. Відварюємо м’ясо у воді з усіма інгредієнтами протягом 3 – 4 годин. Варимо під кришкою на повільному вогні. За годину до закінчення додаємо цибулю.
  2. Даємо охолонути, відділяємо на невеликі шматочки.
  3. Обрізаємо пластикову пляшку.
  4. М’ясо змішуємо з перцем, пропущеним через прес часником, сіллю та іншими спеціями на ваш смак.
  5. Укладаємо щільно м’ясо в пляшку
  6. Заливаємо трохи бульйоном. Накриваємо плівкою.
  7. Ставимо на ніч в холодильник.
  8. Готовий сальтисон нарізаємо на м’ясну тарілку:

М’ясна нарізка: як красиво оформити м’ясну тарілку (фото-ідеї)