Смачне м’ясне блюдо на святковий стіл.
Інгредієнти:
- рулька свинна, 2.5 кг;
- часник, 4 зубчики;
- перець, половина ч.л.
Для варіння м’яса:
- вода, 1,5 л;
- перець духмяний, 3 шт.;
- сіль, 1 ст.л.;
- цибуля, 1 шт.;
- перець чорний, 10 шт.;
- лист лавровий, 2 шт.
Рецепт приготування:
- Відварюємо м’ясо у воді з усіма інгредієнтами протягом 3 – 4 годин. Варимо під кришкою на повільному вогні. За годину до закінчення додаємо цибулю.
- Даємо охолонути, відділяємо на невеликі шматочки.
- Обрізаємо пластикову пляшку.
- М’ясо змішуємо з перцем, пропущеним через прес часником, сіллю та іншими спеціями на ваш смак.
- Укладаємо щільно м’ясо в пляшку
- Заливаємо трохи бульйоном. Накриваємо плівкою.
- Ставимо на ніч в холодильник.
- Готовий сальтисон нарізаємо на м’ясну тарілку:
М’ясна нарізка: як красиво оформити м’ясну тарілку (фото-ідеї)