Я просто взяла МОЛОКО та КЕФІР і за 30 хвилин вийшов СИР, кращий ніж в магазині!

Я просто вяла МОЛОКО та КЕФІР і за 30 хвилин вийшов СИР, кращий ніж в магазині!
Я просто вяла МОЛОКО та КЕФІР і за 30 хвилин вийшов СИР, кращий ніж в магазині!

Інгредієнти:

  • молоко, 3.5 л;
  • кефір, 500 мл.

Процес приготування:

  1. Молоко нагріваємо і змішуємо з кефіром. Добре перемішуємо. Почне утворюватися сир. Варимо до відділення сироватки.
  2. Вимикаємо каструлю і охолоджуємо, зціджуємо через марлю і сито. Можна підвісити в марлі на 5 годин, потім відправляємо в холодильник на 2 години.
  3. Виймаємо сир з марлі і форми і подаємо до столу.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!