Я просто заливаю курку молоком! М’ясо виходить дуже м’яке, просто тане в роті!

Я просто заливаю курку молоком! М'ясо виходить дуже м'яке, просто тане в роті!
Я просто заливаю курку молоком! М'ясо виходить дуже м'яке, просто тане в роті!

Інгредієнти:

  • 200 мл молока
  • 500-600 г філе курки
  • олія, вершкове масло
  • сіль, перець, борошно

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе порізати на шматки, накрити плівкою і злегка відбити.
  2. Прибрати плівку, м’ясо запанірувати у борошні.
  3. На сковороді розігріти вершкове масло + олію.
  4. Викласти філе, злегка обсмажити з двох сторін.
  5. Залити молоком, посолити, додати улюблені спеції та тушити під кришкою 5-7 хвилин. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!