
Завдяки вершковому соусу, яким змащуємо м’ясо, воно виходить дуже м’яким, соковитим, ароматним і неймовірно смачним.
Інгредієнти:
- куряча грудка, 2 шт.;
- масло вершкове, 20 г;
- часник, 2 зубчики;
- сіль, перець, спеції;
- помідор, 1 шт.;
- сир твердий, 100 г.
Процес приготування:
- М’ясо добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, розрізаємо посередині, щоб вийшов великий шматок і відбиваємо.
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, сіллю, перцем.
- Помідор ріжемо на 2 частини, видаляємо насіння і ріжемо на шматочки.
- Сир тремо на крупній тертці і змішуємо з помідором, рубаною зеленню, трохи солимо і перчимо.
- Викладаємо на кожну відбивну начинку з помідора і сиру, складаємо вдвоє.
- Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо курку, зверху змащуємо маслом з часником.
- Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин до рум’яності.