Я просто змащую курячу грудку. Так філе виходить дуже соковитим і ароматним

Я просто змащую курячу грудку. Так філе виходить дуже соковитим і ароматним
Я просто змащую курячу грудку. Так філе виходить дуже соковитим і ароматним

Завдяки вершковому соусу, яким змащуємо м’ясо, воно виходить дуже м’яким, соковитим, ароматним і неймовірно смачним.

Інгредієнти:

  • куряча грудка, 2 шт.;
  • масло вершкове, 20 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • помідор, 1 шт.;
  • сир твердий, 100 г.

Процес приготування:

  1. М’ясо добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, розрізаємо посередині, щоб вийшов великий шматок і відбиваємо.
  2. Розм’якшене вершкове масло змішуємо з вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, сіллю, перцем.
  3. Помідор ріжемо на 2 частини, видаляємо насіння і ріжемо на шматочки.
  4. Сир тремо на крупній тертці і змішуємо з помідором, рубаною зеленню, трохи солимо і перчимо.
  5. Викладаємо на кожну відбивну начинку з помідора і сиру, складаємо вдвоє.
  6. Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо курку, зверху змащуємо маслом з часником.
  7. Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин до рум’яності.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!