Я в захваті від результату! Кладу тісто в масло і випічка стає вдвічі смачнішою!

Я в захваті від результату! Кладу тісто в масло і випічка стає вдвічі смачнішою!
Я в захваті від результату! Кладу тісто в масло і випічка стає вдвічі смачнішою!

Інгредієнти:

  • борошно – 1 кг
  • вода – 600-650 мл
  • сіль – 2 ч.л.
  • вершкове масло – 200 г
  • цибуля – 800-900 г

Процес приготування:

  1. Спочатку замісити прісне тісто: пересипаємо в глибоку миску кілограм борошна і поступово додаємо 600-650 мл води+2 ч.л. солі. Замішуємо тісто і залишаємо підходити під плівкою та кришкою 20 хвилин.
  2. Ділимо тісто на 8 рівних частин. Кожну опускаємо в розтоплене вершкове масло, на це піде приблизно 200 г.
  3. Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо сіль та перець. Перемішуємо.
  4. Розкочуємо тонко коржі, змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цибулею, скочуємо рулетом, тоді у формі равлика.
  5. Викладаємо на деко, застелене пергаментом, змащуємо яйцем або маслом і випікаємо в розігрітій до 200º 30-35 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!