Інгредієнти:
- борошно – 1 кг
- вода – 600-650 мл
- сіль – 2 ч.л.
- вершкове масло – 200 г
- цибуля – 800-900 г
Процес приготування:
- Спочатку замісити прісне тісто: пересипаємо в глибоку миску кілограм борошна і поступово додаємо 600-650 мл води+2 ч.л. солі. Замішуємо тісто і залишаємо підходити під плівкою та кришкою 20 хвилин.
- Ділимо тісто на 8 рівних частин. Кожну опускаємо в розтоплене вершкове масло, на це піде приблизно 200 г.
- Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо сіль та перець. Перемішуємо.
- Розкочуємо тонко коржі, змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цибулею, скочуємо рулетом, тоді у формі равлика.
- Викладаємо на деко, застелене пергаментом, змащуємо яйцем або маслом і випікаємо в розігрітій до 200º 30-35 хвилин.
Смачного!