
ІНГРЕДІЄНТИ
- Манна крупа – 160 г
- Борошно пшеничне – 130 г
- Ванільний цукор – за смаком
- Розпушувач тіста – 10 г
- Цукор- 190 г
- Масло вершкове – 100 г
- Сіль – щіпка
- Яблука – 1 кг
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ
- Борошно просіваємо і з’єднуємо з манною крупою, сіллю, цукром і ванільним цукром.
- Ділимо масу на 4 частини.
- Яблука натираємо на крупній тертці і ділимо на 3 частини.
- Форму застилаємо пергаментом і висипаємо частину сухої суміші, рівномірно розподіляємо.
- Викладаємо частину яблук і також рівномірно розподіляємо.
- Робимо другий шар сухої суміші, потім яблучний, сухої суміші, яблука і суміш.
- Натираємо на тертці заморожене вершкове масло, присипаємо цукром.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 45 хвилин.
- Охолоджуємо протягом 1 години пиріг у формі.
- За смаком, можна ще присипати охолоджений пиріг цукровою пудрою, змішаною з корицею. Смачного!