Яблучна смакота: пиріг тане в роті! Простий і швидкий рецепт

Яблучна смакота: пиріг тане в роті! Простий і швидкий рецепт

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Манна крупа – 160 г
  • Борошно пшеничне – 130 г
  • Ванільний цукор – за смаком
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Цукор- 190 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Сіль – щіпка
  • Яблука – 1 кг

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

  1. Борошно просіваємо і з’єднуємо з манною крупою, сіллю, цукром і ванільним цукром.
  2. Ділимо масу на 4 частини.
  3. Яблука натираємо на крупній тертці і ділимо на 3 частини.
  4. Форму застилаємо пергаментом і висипаємо частину сухої суміші, рівномірно розподіляємо.
  5. Викладаємо частину яблук і також рівномірно розподіляємо.
  6. Робимо другий шар сухої суміші, потім яблучний, сухої суміші, яблука і суміш.
  7. Натираємо на тертці заморожене вершкове масло, присипаємо цукром.
  8. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 45 хвилин.
  9. Охолоджуємо протягом 1 години пиріг у формі.
  10. За смаком, можна ще присипати охолоджений пиріг цукровою пудрою, змішаною з корицею. Смачного!

Яблучна смакота: пиріг тане в роті! Простий і швидкий рецепт

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!