Яблучні оладки на кефірі, без яєць! Смакота до чаю нашвидкоруч

Інгредієнти:

  • кефір – 300 мл;
  • розпушувач – 1 ч. ложка;
  • цукор – 1 ст. ложка;
  • дрібка солі;
  • борошно 1,5 склянки;
  • яблуко – 1 шт.

Процес приготування:

  1. Змішати кефір розпушувача. Кефір беріть кімнатної температури.
  2. Додати сіль та цукор, перемішати.
  3. Додати борошно і добре перемішати.
  4.  Яблука нарізати кубиками і додати в тісто, перемішати ложкою.
  5. Смажити оладки на розігрітій сковороді з олією.
  6. Готувати оладки потрібно з двох сторін приблизно по 3-4 хвилини. Обсмажуйте їх на середньому вогні.

Смачного!