
Яблучний пиріг на кефірі. Пиріг з яблуками виходить повітряним і легким, ароматним і смачним.
Інгредієнти:
- кефір – 1 скл.
- яйце – 2 шт.
- вершкове масло – 50 г
- ванільний цукор – 10 г
- пшеничне борошно – 1 скл.
- сода – 0,5 ч.л.
- сіль – 1 щіпка
- яблуко – 2 шт.
- цукрова пудра – за смаком
Рецепт приготування:
- Збийте яйця з цукром, ванільним цукром, сіллю, кефіром і розтопленим вершковим маслом.
- Просійте в суміш борошно і соду, збийте до однорідності.
Яблучний пиріг на кефірі. Пиріг з яблуками виходить повітряним і легким, ароматним і смачним. - Очистіть яблука і наріжте їх невеликими шматочками.
- Змастіть форму для випікання вершковим маслом і вилийте туди половину тіста. Викладіть часточки яблук, злегка присипте цукром і рівномірно залийте тістом.
Яблучний пиріг на кефірі. Пиріг з яблуками виходить повітряним і легким, ароматним і смачним. - Відправте пиріг в духовку на 40 хвилин при температурі 180 ° С. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Яблучний пиріг на кефірі. Пиріг з яблуками виходить повітряним і легким, ароматним і смачним.