Яблучний пиріг, який тане в роті! Це один з моїх улюблених пирогів з яблуками

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • цукор – 150 г
  • вершкове масло – 80 г
  • молоко – 180 мл
  • борошно – 300 г
  • розпушувач – 5 г
  • 3 яблука

Рецепт приготування:

  1. Збиваємо яйця з цукром, додаємо розтоплене вершкове масло, молоко.
  2. Всипаємо просіяне борошно, розпушувач. Розмішуємо тісто до однорідності.
  3. Яблука ріжемо великими кубиками, додаємо в тісто, перемішуємо.
  4. Форму змащуємо олією, виливаємо тісто.
  5. Випікаємо 30-35 хвилин при 180 ° C.