Яблучний пиріг з заварним кремом. Швидкий рецепт лише з одним яблуком!

Яблучний пиріг з заварним кремом. Швидкий рецепт лише з одним яблуком!
Яблучний пиріг з заварним кремом. Швидкий рецепт лише з одним яблуком!

Неймовірно пухкий та ніжний яблучний пиріг. А готується дуже швидко з найпростіших інгредієнтів. Виходить дуже смачно! Спробуйте!

Тісто:

  • 2 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 100 мл молока;
  • 200 г пшеничного борошна;
  • 6 г розпушувача.

Крем:

  • 1 яйце;
  • 50 грам цукру;
  • 15 г кукурудзяного крохмалю;
  • 250 мл молока.

Як готувати:

  1. Наріжте яблуко тонкими скибочками.
  2. 2 яйця збиваємо з цукром.
  3. Додаємо молоко, просіяне борошно і розпушувач.
  4. Все ретельно перемішуємо.
  5. Форму застеляємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом.
  6. Викладаємо яблука, зверху виливаємо тісто.
  7. Готуємо крем: змішуємо яйце, цукор, кукурудзяний крохмаль, все ретельно перемішуємо.
  8. Додаємо молоко
  9. Варимо на середньому вогні, постійно помішуючи.
  10. Коли крем остигне, викладаємо зверху на тісто.
  11. Випікаємо 30 хвилин при 180 ° C.
  12. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.