
Неймовірно пухкий та ніжний яблучний пиріг. А готується дуже швидко з найпростіших інгредієнтів. Виходить дуже смачно! Спробуйте!
Тісто:
- 2 яйця;
- 100 г цукру;
- 100 мл молока;
- 200 г пшеничного борошна;
- 6 г розпушувача.
Крем:
- 1 яйце;
- 50 грам цукру;
- 15 г кукурудзяного крохмалю;
- 250 мл молока.
Як готувати:
- Наріжте яблуко тонкими скибочками.
- 2 яйця збиваємо з цукром.
- Додаємо молоко, просіяне борошно і розпушувач.
- Все ретельно перемішуємо.
- Форму застеляємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом.
- Викладаємо яблука, зверху виливаємо тісто.
- Готуємо крем: змішуємо яйце, цукор, кукурудзяний крохмаль, все ретельно перемішуємо.
- Додаємо молоко
- Варимо на середньому вогні, постійно помішуючи.
- Коли крем остигне, викладаємо зверху на тісто.
- Випікаємо 30 хвилин при 180 ° C.
- Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.