Яблучний пиріг за 7 хвилин: так швидко випічку я ще не готувала

Яблучний пиріг за 7 хвилин: так швидко випічку я ще не готувала
Яблучний пиріг за 7 хвилин: так швидко випічку я ще не готувала

Цей  рецепт пирога з яблуками тепер мій найулюбленіший, тому готую я його кожні вихідні. Всього за 7 хвилин можна приготувати смачну, ніжну і ароматну домашню випічку до чаю або навіть подати на святковий стіл.

Продукти:

  • 1 кг яблук;
  • 300 мл молока;
  • 1 ст. манки;
  • 1 ст. борошна;
  • 1 ст. цукру;
  • щіпка кориці;
  • 50 г масла.

Як готувати:

  1. Помийте яблука, зріжте шкірку і натріть на тертці.
  2. У миску насипте все склянці всіх сухих інгредієнтів. Перемішайте їх.
  3. Покладіть в форму пекарській папір і викладіть 1/3 отриманої сухої суміші.
  4. Викладіть половину тертих яблук.
  5. А потім – половину суміші, що залишилася.
  6. Тепер знову яблука. Можете в яблука ще додати корицю.
  7. І останній шар сухої суміші.
  8. В результаті має вийти три шари суміші і два шари яблук.
  9. Залийте все це молоком і проколіть багато-багато разів виделкою.
  10. Зверху пирога розкладіть шматочки масла.
  11. Випікайте 50-55 хвилин при температурі 180 С.

Готовий пиріг нехай охолоне, а після подавайте до столу. Випічка  ароматна та дуже смачна. Переконайтеся в цьому самі!

За матеріалами.