Яблука залити тістом — і в духовку. Яблучний пиріг за 5 хвилин, без олії та масла!

Проста та смачна випічка до чаю! Приготування займе у вас всього 5 хвилин + час на випічку. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • 180 г борошна
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 6 яблук
  • 100 мл молока
  • 1 пакетик розпушувача (16 г)
  • цедра 2-ох лимонів

Рецепт приготування:

  1. Яблука промити, нарізати кубиками.
  2. В окремій мисці збити 2 яйця з 100 г цукру до пишної маси. Додати борошно та розпушувач, перемішати.
  3. Влити молоко та натерти цедру з 2-ох лимонів. Добре перемішати.
  4. Форму для випічки злегка змастити маслом та присипати борошном, або застелити пергаментним папером.
  5. На дно форми викласти яблука та залити все тістом.
  6. Випікати в розігрітій духовці до 180º 45 хвилин!
Яблука залити тістом — і в духовку. Яблучний пиріг за 5 хвилин, без олії та масла!
Яблука залити тістом — і в духовку. Яблучний пиріг за 5 хвилин, без олії та масла!