Проста та смачна випічка до чаю! Приготування займе у вас всього 5 хвилин + час на випічку. Спробуйте!
Інгредієнти:
- 180 г борошна
- 100 г цукру
- 2 яйця
- 6 яблук
- 100 мл молока
- 1 пакетик розпушувача (16 г)
- цедра 2-ох лимонів
Рецепт приготування:
- Яблука промити, нарізати кубиками.
- В окремій мисці збити 2 яйця з 100 г цукру до пишної маси. Додати борошно та розпушувач, перемішати.
- Влити молоко та натерти цедру з 2-ох лимонів. Добре перемішати.
- Форму для випічки злегка змастити маслом та присипати борошном, або застелити пергаментним папером.
- На дно форми викласти яблука та залити все тістом.
- Випікати в розігрітій духовці до 180º 45 хвилин!