Як перетворити молоко в солодку і жувальну закуску за 3 хвилини

Інгредієнти:

  • молоко – 200 мл;
  • картопляний крохмаль – 20 г;
  • рисове борошно – 40 г;
  • цукор – 3 ч.л.;
  • дрібка солі

Процес приготування:

  1. Беремо сотейник з товстим дном і кладемо туди всі інгредієнти.
  2. Нагріваємо, постійно помішуючи, до загустіння маси. Повинна вийти щільна кулька, яка не буде прилипати до стінок сотейника.
  3. Викладіть отриману масу на тарілку, і надайте їй прямокутну форму за допомогою силіконової лопатки, змащеної олією.
  4. Приберіть десерт в холодильник на 30 хвилин. Десерт можна розрізати на квадратики, або скачати з тіста кульки.

Готовий десерт можна присипати какао. Смачного!