Як приготувати хрусткі цукрові трубочки: всього 4 інгредієнти. Магніт для ласунів!

Як приготувати хрусткі цукрові трубочки: всього 4 інгредієнти. Магніт для ласунів
Як приготувати хрусткі цукрові трубочки: всього 4 інгредієнти. Магніт для ласунів

Чашка теплого чаю — це добре, але краще коли до чаю є ще щось солоденьке, тому завжди хочеться якоїсь ароматної випічки. Для цього я часто готую цукрові трубочки, адже домашнє печиво значно краще магазинного. 

Для цієї випічки не слід придумувати щось надзвичайне, а інгредієнти є на кухні у будь-якої господині. Це печиво вам точно сподобається, адже воно рум’яне та ароматне. 

Продукти:

  • 320 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 8 ст. л. цукру;
  • 125 г сметани.

Як готувати

1. Борошно  просіюємо в глибоку миску, а потім додаємо до нього вершкове масло. Перетераємо тісто в крихту і додаємо ще сметану. Після цього замішуємо еластичне тісто.

2. Отримане тісто розділяємо на 8 частин і робимо з них кулі. Після цього кожну кулю розкачуємо за допомогою скалки в прямокутні пласти.

3. 0,5 ст. л. цукру розсипаємо рівномірно по всій поверхні прямокутника, залишаємо по 1, 5 см країв. Потім цей пласт загортаємо в нещільний рулет, ретельно защипуємо.

4. Робочу поверхню  присипаємо 0, 5 ст. л. цукру й прокачуємо по ній рулет. Потім за допомогою ножа розрізаємо рулет на 4 частини. Зі всіх сторін також прокатати, щоб округлити. Повторюємо все з іншими прямокутними коржами.

5. Деко  застеляємо пергаментом і викладаємо на нього печиво.

6. Розігріваємо духовку до 170 градусів, а потім випікаємо все ще 40 хвилин.

Випічка виходить ніжною та в міру солодкою. А ще вона має неперевершений вигляд. Спробуйте!

За матеріалами.