
Інгредієнти:
- картопля – 700 г
- масло – 60 г
- фарш – 300 г
- яйце – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник, сіль, перець, зелень, борошно
Рецепт приготування:
- Картоплю відварити і зробити п’юре. Додайте в нього білок одного яйця, вершкове масло, трохи борошна, спеції і зелень. Перемішайте всі інгредієнти до утворення однорідної маси.
- У фарш додайте дрібно порізану цибулю, пропущений через прес часник, сіль, перець і 1 яйце. Все ретельно перемішайте.
- Сформуйте м’ясні кульки і загорніть їх в картопляне пюре.
- Форму для запікання змастіть невеликою кількістю олії або масла, викладіть в неї зрази і змастіть їх збитим жовтком, або посипте тертим сиром.
- Запікайте в розігрітій до 190 ° C духовці близько 40 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
