Як приготувати малиновий джем — сімейний рецепт (без желатину), кращий будь-яких цукерок!

Як приготувати смачний і корисний малиновий джем

Малиновий джем без кісточок

Багато з вас не любить малинове варення через те, що в ньому багато дрібних кісточок. Саме для вас ми підготували рецепт малинового джему без кісточок.

Інгредієнти:

  • 1 кг малини
  • 700 г цукру

Процес приготування:

  1. Збийте малину до стану пюре за допомогою блендера. Перетріть через сито.
  2. Додайте до малини цукор і поставте каструлю на середній вогонь.. Помішуйте джем, а коли він закипить, зніміть піну.
  3. Зменште вогонь до мінімуму і варіть варення 15 хвилин. 
  4. Розлийте гарячий джем по стерилізованих банках і закрийте стерилізованими кришками. З даної кількості інгредієнтів виходить 2 півлітрових банки.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!