
Як приготувати смачний і корисний малиновий джем
Малиновий джем без кісточок
Багато з вас не любить малинове варення через те, що в ньому багато дрібних кісточок. Саме для вас ми підготували рецепт малинового джему без кісточок.
Інгредієнти:
- 1 кг малини
- 700 г цукру
Процес приготування:
- Збийте малину до стану пюре за допомогою блендера. Перетріть через сито.
- Додайте до малини цукор і поставте каструлю на середній вогонь.. Помішуйте джем, а коли він закипить, зніміть піну.
- Зменште вогонь до мінімуму і варіть варення 15 хвилин.
- Розлийте гарячий джем по стерилізованих банках і закрийте стерилізованими кришками. З даної кількості інгредієнтів виходить 2 півлітрових банки.