
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 склянка молока
- 1 склянка окропу
- 1 склянка борошна
- 4 ст.л. олії
- сіль – за смаком
- цукор – за смаком
Спосіб приготування:
- Збити яйця з сіллю до утворення піни. Не перестаючи збивати, влити холодне молоко, збити.
- Далі вливаємо окріп. Збиваємо. Додаємо борошно, збиваємо. Додаємо олію.
- Залишіть тісто для млинців на 30 хвилин, щоб настоялося.
- Сковороду змащуємо 1 раз перед випічкою 1 млинця.
Порада. Краї млинців будуть хрусткими, тому якщо плануєте їх чимось начиняти – накривайте кришкою після випічки.
Начинки для млинців:
17 дуже смачних начинок для млинців. І щодня виходить нова страва!