
Кабачки в сметанному соусі
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.
- сметана – 100 г
- твердий сир – 70 г
- часник – 1 зуб.
- петрушка, кріп – за смаком
- сіль – за смаком
Рецепт приготування:
- Вимийте кабачок, наріжте його кружечками і посоліть.
- На дрібній тертці натріть сир. Пропустіть часник через прес.
- Змішайте сир, часник і сметану. Якщо хочете, можете додати в соус подрібнену зелень.
- Змастіть деко олією і викладіть на нього кабачки. Рівномірно розподіліть сметанний соус по поверхні кабачків.
- Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте кабачки протягом 20 хвилин. Смачного!
Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів