Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів

Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів
Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів

Кабачки в сметанному соусі

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • сметана – 100 г
  • твердий сир – 70 г
  • часник – 1 зуб.
  • петрушка, кріп – за смаком
  • сіль – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Вимийте кабачок, наріжте його кружечками і посоліть.
  2. На дрібній тертці натріть сир. Пропустіть часник через прес.
  3. Змішайте сир, часник і сметану. Якщо хочете, можете додати в соус подрібнену зелень.
  4. Змастіть деко олією і викладіть на нього кабачки. Рівномірно розподіліть сметанний соус по поверхні кабачків.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте кабачки протягом 20 хвилин. Смачного!

    Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів
    Як приготувати ніжні і соковиті кабачки: чудовий рецепт з простих інгредієнтів