Як приготувати самий пишний і м’який бісквіт

Як приготувати самий пишний і м’який бісквіт

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте самий пишний, м’який і смачний бісквіт. Готується він легко, швидко і з ним впорається навіть недосвідчена господиня. З такого бісквіта можна готувати повноцінні торти і тістечка. Бісквіт виходить дуже схожий на магазинний, спробуйте!

Інгредієнти:

  • 100 мл рафінованої соняшникової олії (щоб не було запаху);
  • 3 курячих яйця (краще за все домашні, так бісквіт вийде пишнішим);
  • 125 мл молока;
  • 150 г цукру;
  • пів ст. л. порошку до печива;
  • 250 г борошна;
  • 1 ст. л. ваніліну.

Приступаємо до приготування бісквіта:

  1. У глибокий посуд розбийте всі яйця. Додайте в них звичайний цукок і ванілін. Збивайте все за допомогою міксера на великій швидкості протягом декількох хвилин.
  2. Після влийте молоко, масло і добре розмішайте.
  3. Останніми всипте борошно з порошком до печива. Замісіть тісто, використовуючи міксер на низькій швидкості.
  4. Форма потрібна розміром 19 × 19 сантиметрів. Застеліть її пергаментним папером і викладіть тісто, розрівняйте його.
  5. Заздалегідь включіть духовку для розігріву на 180 °. Відправте бісквіт на 30 хвилин.
  6. Готовому бісквіту дайте охолонути, а після витягніть його з форми. Смачного!

Як приготувати самий пишний і м’який бісквіт

Джерело