Як приготувати справжню наваристу солянку: всі тонкощі

Як приготувати справжню наваристу солянку: всі тонкощі
Як приготувати справжню наваристу солянку: всі тонкощі

Збірна м’ясна солянка – рецепт

Інгредієнти:

  • 300 г яловичини
  • 200 г варено-копченої ковбаси
  • 200 г копченого м’яса
  • 6 сосисок
  • 3 шт. картоплі
  • 3 кислих огірка
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 банка консервованих маслин
  • лимон – за смаком
  • сіль – за смаком
  • зелень – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відваріть до напівготовності яловичину, дістаньте її з каструлі і наріжте невеликими однаковими шматочками, помістіть в каструлю з бульйоном нарізану кубиками картоплю і варіть інгредієнти на середньому вогні.
  2. Натріть на крупній тертці очищену моркву, подрібніть очищену цибулю і солоні огірки. Обсмажте в сковороді цибулю з морквою, потім додайте солоні огірки, гарненько все перемішайте і помістіть в сковороду томатну пасту і тушкуйте інгредієнти 2-3 хвилини.
  3. Додайте зажарку в каструлю з картоплею і м’ясом, доведіть до кипіння бульйон і додайте нарізані дрібними шматочками попередньо обсмажені сосиски, ковбасу і копчене м’ясо. Знову закип’ятіть бульйон і варіть солянку на повільному вогні протягом 5-7 хвилин.
  4. Коли суп буде практично готовий, додайте в каструлю подрібнені маслини і скибочки лимона, доведіть блюдо до кипіння, зніміть з вогню і залиште під кришкою настоюватися. Перед подачею присипте блюдо подрібненою зеленню.
Збірна м'ясна солянка - рецепт
Збірна м’ясна солянка – рецепт