
Інгредієнти:
- вафельні коржі – 2 шт.
- згущене молоко – 200 г
- вершки (жирні) – 500 мл
Процес приготування:
- За пів години до початку приготування, охолодіть, як слід в морозилці миску, в якій будете збивати масу, і вінчики міксера.
- У підготовлений посуд влийте охолоджені вершки. Збивайте на високій швидкості протягом 5-7 хвилин.
- Коли вершки стануть досить густими, тонкою цівкою влийте згущене молоко. Збивайте протягом хвилини на невеликій швидкості.
- На дно прямокутної форми викладіть вафельний корж. Якщо не поміщається, розріжте. Розподіліть ложкою вершкову масу, накрийте другим коржем. Відправте форму в морозилку на 4-6 годин.