Як приготувати тушену картоплю в два рази смачніше! 5 рецептів картоплі з м’ясом

Як приготувати тушену картоплю в два рази смачніше! 5 рецептів картоплі з м'ясом
Як приготувати тушену картоплю в два рази смачніше! 5 рецептів картоплі з м'ясом

-1- Картопля, тушена в молоці

  • М’ясо – 500 г
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Лавровий лист
  • Перець чорний
  • Сіль

-2- Картопля з фрикадельками і квашеною капустою 

  • М’ясний фарш – 800 г
  • Картопля – 1,1 кг
  • Квашена капуста – 400 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль

-3- Картопля з двома видами м’яса на повільному вогні

  • М’ясо – 700-800 г (у мене свинина і яловичина)
  • Картопля – 1,3 кг •
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

-4- Картопля, тушена в банці 

  • Картопля – 1,2 кг
  • Яловичина – 600 г
  • Морква (велика) – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Олія (у мене олія, якою я заливала в’ялені помідори) – 2 ст.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 40-50 г
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • *** Банка звичайна скляна 3 л

-5- Тушена картопля з м’ясом

  • Яловичина на кістці – 1,5 кг
  • Картопля (у мене молода) – 1 кг 
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка або кінза)
  • Перець мелений (краще суміш перців)
  • Сіль

Відео-рецепти приготування:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!