
Ділюся незвичайним рецептом приготування коропа .
Інгредієнти:
- короп – 1 шт.
- зелена цибуля – 100 г
- імбир – 100 г
- яйце – 1 шт.
- часник – 3 зуб.
- соєвий соус – 2 ст.л.
- сир тофу – 250 г
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л.
- томатний соус – 3 ст.л.
- сіль, коріандр, перець – за смаком
- зелень
Рецепт приготування:
- Очистіть рибу і наріжте порційними шматочками. Додайте трохи солі і імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус - Злегка збийте яйце. Заберіть імбир, влийте яйце і всипте кукурудзяний крохмаль. Гарненько перемішайте.
- Наріжте тофу на квадрати середньої величини. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте тофу на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Перекладіть шматочки на тарілку.
- Викладіть на сковороду з олією рибу і обсмажуйте з усіх боків до готовності.
- Наріжте білу частину зеленої цибулі, імбир, що залишився і часник. Змішайте інгредієнти і обсмажте їх в олії. Додайте рибу і тофу.
- Змішайте томатний і соєвий соус, полийте інші інгредієнти, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин.
- Наріжте зелень, посипте блюдо і залиште його ще на 2 хвилини. (Можна додати кілька шматочків червоного перцю). Смачного!