Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус

Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус
Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус

Ділюся незвичайним рецептом приготування коропа .

Інгредієнти:

  • короп – 1 шт.
  • зелена цибуля – 100 г
  • імбир – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • сир тофу – 250 г
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л.
  • томатний соус – 3 ст.л.
  • сіль, коріандр, перець – за смаком
  • зелень

Рецепт приготування:

  1. Очистіть рибу і наріжте порційними шматочками. Додайте трохи солі і імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
    Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус
    Як смачно пожарити рибу — ліниве панірування та шикарний соус

     

  2. Злегка збийте яйце. Заберіть імбир, влийте яйце і всипте кукурудзяний крохмаль. Гарненько перемішайте.
  3. Наріжте тофу на квадрати середньої величини. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте тофу на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Перекладіть шматочки на тарілку.
  4. Викладіть на сковороду з олією рибу і обсмажуйте з усіх боків до готовності.
  5. Наріжте білу частину зеленої цибулі,  імбир, що залишився і часник. Змішайте інгредієнти і обсмажте їх в олії. Додайте рибу і тофу.
  6. Змішайте томатний і соєвий соус, полийте інші інгредієнти, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин.
  7. Наріжте зелень, посипте блюдо і залиште його ще на 2 хвилини. (Можна додати кілька шматочків червоного перцю). Смачного!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!