Як я готую неймовірні КАБАЧКИ з хрусткою скоринкою. З’їдаються за хвилину!

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.;
  • сіль, часник, пряні трави і спеції на (свій) смак;
  • олія – 2 ст.л.;
  • сухарі панірувальні і сир по – 2 ст.л;
  • цибуля зелена, кріп.

Процес приготування:

  1. Цукіні вибираємо молоді, ріжемо на брусочки.
  2. Форму для запікання застеляємо пергаментом і викладаємо кабачки.

     

  3. Обсипаємо кабачки сіллю, паприкою, ароматними травами, спеціями і т.д. Змащуємо олією.
  4. Змішуємо панірувальні сухарі з тертим сиром. Беріть будь-який на (свій) смак сир, можна пармезан.

     

  5. Обсипаємо добре кабачки.
  6. Запікати близько 20 хвилин при 200 градусах.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!