Як я могла забути про цей рецепт! Дякую мамі, що нагадала. Дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Картопля сира – 1,5 кг
  • Фарш – 400 г
  • Цибулина – 1 шт.
  • Капуста свіжа – 150 г
  • Сіль -1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Вершкове масло – 60 – 100 г

Рецепт приготування:

  1. 400 г очищеної картоплі нарізати тонкою соломкою.
  2. Нарізати цибулю та нашаткувати капусту.
  3. У глибокій мисці змішати картоплю, капусту, фарш, сіль та перець за смаком.
  4. Картоплю, що залишилася (1,1 кг) потрібно натерти на грубій тертці.
  5. Форму для запікання запікання (діаметр 26 см) змастіть олією. Викладіть більше половини тертої картоплі, формуючи бортики.
  6. Викладаємо начинку та зверху шматочки вершкового масла (40 г).
  7. Зверху викладаємо терту картоплю, що залишилася та ще 40 г вершкового масла. Добре притискаємо масу руками, можна скористатися силіконовою лопаткою.
  8. Відправляємо в розігріту духовку до 200 º на 1 годину 20 хвилин.

Смачного!