Як з минтая я готую ресторанний салат «Ракові шийки» всього з 3-ох інгредієнтів. Всі просять рецепт!

Як з минтая я готую дорогий ресторанний салат «Ракові шийки». Всі подруги просять рецепт
Як з минтая я готую дорогий ресторанний салат «Ракові шийки». Всі подруги просять рецепт

Салат готується з самих звичайних і доступних продуктів. Головні інгредієнти – минтай і морква.

Інгредієнти:

  • 2-3 шт. риби, вагою не більше 1 кг;
  • 2-3 варених моркви;
  • кріп;
  • майонез;

Для варіння риби:

  • 5-7 горошин чорного перцю;
  • 2-3 лаврових листки;
  • Сіль, цукор – по 1 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Відваріть рибу, відокремте кістки та подрібніть м’ясо виделкою.
  2. Відварену моркву натріть на дрібній тертці.
  3. Кріп дрібно наріжте.
  4. Змішайте всі інгредієнти та заправте майонезом!