Як загорнути голубці: 4 способи

Як загорнути голубці: 4 способи
Як загорнути голубці: 4 способи

Готові великі листи розділіть навпіл і відріжте тверду частину. У маленьких теж необхідно зрізати потовщені прожилки. Переходимо до формування.

Трубочка. Викладіть начинку на край листа і загорніть його в трубочку. Краї капусти помістіть всередину. Перевага даного способу в тому, що такі голубці добре тримають форму.

2. Конвертик. Загорніть краї капустяного листа поверх начинки (конвертиком) і загорніть голубець рулетом. Цей спосіб один з найпростіших і популярних. Але у нього є один недолік: конвертик не дуже міцний. Складайте такі голубці в каструлю швом вниз.

3. Трикутник. Поверніть капустяний лист з начинкою так, щоб вийшов мішечок. Верхній край запхайте всередину. Трикутна форма ідеально підходить для голубців середнього розміру.

4. Бомбочка. Щоб приготувати круглі голубці, вам знадобиться невелика посудина. Покладіть в неї лист капусти та начинку. Загорніть краї до начинки: спочатку бічні, потім накрийте їх кінцем, що залишився. Витягніть голубець і покладіть його швом вниз.

Як підготувати листя капусти для голубців за 10 хвилин

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!