Якщо пиріг з яблук, то тільки такий! Шарлотка по-домашньому

Якщо пиріг з яблук, то тільки такий! Шарлотка по-домашньому
Якщо пиріг з яблук, то тільки такий! Шарлотка по-домашньому

Складові:

  • борошно пшеничне – 200 г
  • яблуко – 4 шт.
  • жовток яєчний – 2 шт.
  • цукор – 140 г
  • масло вершкове – 50 г
  • молоко – 125 мл
  • розпушувач – 4 г
  • сіль – 1 щіпка

приготування:

  1. Жовтки збиваємо з цукром (3 ст. л. відкладіть), поки цукор не розчиниться і маса не посвітлішає.
  2. Масло розтоплюємо в мікрохвильовці і додаємо половину в яєчну масу.
  3. Додаємо молоко і розмішуємо.
  4. Додайте щіпку солі, просіяне борошно і розпушувач. Все перемішайте до однорідного стану.
  5. Форму застеліть папером для випічки і вилийте тісто.
  6. Яблука без шкірки, наріжте на часточки.
  7. Часточки яблук покладіть в тісто, в довільному порядку.
  8. Зверху полийте пиріг маслом, що залишилося (25 г) і присипте раніше відкладеним цукром.
  9. Випікайте в розігрітій до 180 ° C духовці близько 35-40 хвилин.
Якщо пиріг з яблук, то тільки такий! Шарлотка по-домашньому
Якщо пиріг з яблук, то тільки такий! Шарлотка по-домашньому