
Цю страву я часто готую на обід або вечерю, це просто і смачно!
Інгредієнти:
- Картопля – 600 г
- Фарш – 300 г
- Яйце – 1 шт.
- Сир – 100 г
- Петрушка, спеції
Додатково:
- Панірувальні сухарі
- Яйце – 1 шт.
- Вершки – 20 мл
- Копчена паприка – 2 ч. л.
- Борошно – 2 ст.л.
- Олія
Рецепт приготування:
- Картоплю очистити, нарізати та поставити варити.
- Фарш посолити, поперчити, додати подрібнену петрушку, яйце. Перемішати.
- Готову картоплю потовкти до стану п’юре. Додати сіль, перець, тертий сир.
- З картоплі сформувати коржик, всередину покласти начинку з фаршу, защипнути краї.
5. Для панірування: яйце змішати з вершками та копченою паприкою. Додати 2ст.л. борошна, перемішати.
- Запанірувати пиріжки спочатку в яєчній суміші, тоді в сухарях.
- Обсмажити на розігрітій олії на середньому вогні до золотистої скоринки.
- Виходять ось такі апетитні картопляні пиріжки з м’ясною начинкою та хрусткою скоринкою!
Відео-рецепт приготування: