Якщо ви маєте 2 яйця і 3 картоплі, приготуйте цю смачну страву: змінюючи начинку, готуй хоч щодня

Якщо ви маєте 2 яйця і 3 картоплі, приготуйте цю смачну страву: змінюючи начинку, готуй хоч щодня
Якщо ви маєте 2 яйця і 3 картоплі, приготуйте цю смачну страву: змінюючи начинку, готуй хоч щодня

Така картопляна страва вам повинна сподобатися і не тільки через свою простоту і смак – міняйте начинки і кожен раз у вас буде зовсім інший смак.

Продукти:

  • 3 картоплини;
  • 2 яйця;
  • 100 г ковбаси;
  • 100 г сиру;
  • сіль, перець, спеції.

Як готувати:

  1. В принципі, об’єм продуктів довільний, чим більше, тим смачніше.
  2. Картоплю натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 5 хвилин, щоб з’явився сік. Сік зливаємо і трохи віджимаємо.
  3. Вбиваємо в картоплю яйця, солимо і перчимо до смаку.
  4. Порада: в картоплю можна додати нарізану зелень і ароматні трави, готові приправи для картоплі.
  5. Розігріваємо невелику кількість олії і викладаємо частину маси, розрівнюємо в млинець.
  6. Обсмажуємо на невеликому вогні до готовності, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону під кришкою хвилини 2 – 3 на невеликому вогні.
  7. Ковбасу беріть будь-яку, варену або копчену, ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.
  8. Викладаємо на одну сторону начинку, ковбасу і посипаємо сиром і накриваємо другою частиною млинця.
  9. Обсмажуємо до розплавлення сиру. Подаємо до столу з різними соусами.
  10. Якщо немає ковбаси, можна зробити солоний сир із зеленню і спеціями, потерти плавлений сирок, покласти обсмажені гриби з цибулею і посипати сиром і т.д.

Зберігайте простий, але дуже смачний рецепт, діліться з друзями. Буде смачно і ситно!

Джерело