Якщо я чекаю гостей, то одразу купую куряче філе і капусту! Показую, яку СМАКОТУ готую!

Якщо я чекаю гостей, то одразу купую курячу грудку і капусту! Розповім, яку СМАКОТУ готую!
Якщо я чекаю гостей, то одразу купую курячу грудку і капусту! Розповім, яку СМАКОТУ готую!

Інгредієнти:

  • куряча грудка, 500 г;
  • кефір теплий, 300 мл;
  • базилік, спеції;
  • часник на (свій) смак;
  • капуста білокачанна, 700 г;
  • сир, 70 г;
  • яйце, 1 шт.

Процес приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками
  2. По всьому м’ясу робимо надрізи – це дозволить йому добре промаринуватися.
  3. У теплому кефірі розчиняємо спеції, сіль, перець, пропущений через прес часник, ароматні трави. 
  4. Кладемо в маринад м’ясо і залишаємо на 20 хвилин.
  5. Капусту дрібно шаткуємо, викладаємо у форму і зверху кладемо шматки м’яса. Заливаємо маринадом.
  6. Сир тремо на тертці і змішуємо з яйцем. 
  7. Запікаємо в духовці 30 хвилин при 180 градусах, виймаємо і викладаємо зверху сир з яйцем і допікаємо ще 15 хвилин.
  8. Таку ароматну страву я подаю з салатами зі свіжих овочів і відвареною картоплею. За бажанням, ще можна додати гриби, так вийде ще смачніше!