Соковиті вишні в поєднанні з м’яким і повітряним тістом – це саме те, що потрібно.
Інгредієнти:
- вишня – 200 г
- кефір – 200 мл
- яйце – 3 шт.
- пшеничне борошно – 1 скл.
- розпушувач – 1,5 ч.л.
- цукор – 1 скл.
- вершкове масло – для змащування форми
- цукрова пудра – за смаком
Рецепт приготування:
- Розігрійте духовку до 180 ° C.
- Видаліть кісточки з вишні. Відкиньте ягоди на друшляк, щоб стік сік.
- Збийте яйця і цукор в мисці до появи дрібних бульбашок.
- Влийте кефір і перемішайте.
- У рідку масу просійте борошно з розпушувачем. Кількість борошна регулюйте. Тісто має бути таким, як на оладки.
- Змастіть форму для випічки діаметром 18 сантиметрів вершковим маслом. Вилийте тісто.
- Рівномірно викладіть на тісто вишні. Відправте пиріг в духовку на 25 хвилин, або до сухого сірника.
- Дайте десерту охолонути і посипте його цукровою пудрою. Виходить дуже смачно!