Інгредієнти: на 4 порції
- 4 великі помідори
- 4 яйця
- 100 г шинки
- 4 гілочки кропу або зеленої цибулі
- сіль, перець – за смаком
- вершкове масло
Приготування:
- Помідори вимити, обсушити. У кожного зрізати плодоніжки і акуратно ложечкою видалити м’якоть.
- Помідор злегка посолити всередині і змастити маслом.
- Форму для запікання або сковороду змастити вершковим маслом або олією і помістити помідори в форму.
- Шинку дрібно нарізати. У кожен помідор покласти трохи шинки і розбити яйце, намагаючись не пошкодити жовток. Посолити, поперчити.
- Духовку розігріти до 180 ° С і запікати яєчню протягом 20 хв. При подачі посипати рубаною зеленню.