З капусти та моркви — дуже смачний та цікавий салат на кожен день! Бабусин рецепт!

Соковитий та дуже апетитний салат на кожен день. Особливо смакує після різних святкових застіль, жирної та важкої їжі. Цей салат ще й корисний, бо поповнить запас вітамінів. Приготуйте неодмінно!

Продукти:

  • 800 г капусти;
  • 0, 5 ст. л. адигейської солі;
  • півтори морквини;
  • 5 маринованих огірків;
  • 1 головка часнику;
  • півголовки червоної цибулі;
  • 1 банка горошку;
  • пучок кропу;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 1 ст. л. гострого соусу;
  • 8 ст. л. томатного  соку;
  • 3 ст. л. томатного соусу.

Як готувати:

  1. Капусту подрібнюємо, солимо, добре вимішуємо.
  2. Додаємо потерту на грубій тертці моркву.
  3. Додаємо мариновані огірки, натерті на грубій тертці.
  4. Часник пропускаємо через прес, додаємо до салату.
  5. Додаємо подрібнену цибулю, горошок, зелень.
  6. Готуємо заправку: додаємо гострий соус, сік томатний, соняшникову олію.
  7. Добре вимішуємо, даємо салату хоча б півгодини настоятися.

Зберігайте рецепт, готуйте і не забудьте поділитися з друзями!