Соковитий та дуже апетитний салат на кожен день. Особливо смакує після різних святкових застіль, жирної та важкої їжі. Цей салат ще й корисний, бо поповнить запас вітамінів. Приготуйте неодмінно!
Продукти:
- 800 г капусти;
- 0, 5 ст. л. адигейської солі;
- півтори морквини;
- 5 маринованих огірків;
- 1 головка часнику;
- півголовки червоної цибулі;
- 1 банка горошку;
- пучок кропу;
- пучок зеленої цибулі;
- 1 ст. л. гострого соусу;
- 8 ст. л. томатного соку;
- 3 ст. л. томатного соусу.
Як готувати:
- Капусту подрібнюємо, солимо, добре вимішуємо.
- Додаємо потерту на грубій тертці моркву.
- Додаємо мариновані огірки, натерті на грубій тертці.
- Часник пропускаємо через прес, додаємо до салату.
- Додаємо подрібнену цибулю, горошок, зелень.
- Готуємо заправку: додаємо гострий соус, сік томатний, соняшникову олію.
- Добре вимішуємо, даємо салату хоча б півгодини настоятися.
Зберігайте рецепт, готуйте і не забудьте поділитися з друзями!