Дуже оригінальний салат , який потішить яскравим та насиченим смаком. Зберігайте у скарбничку рецептів, адже він виручить вас не раз!
Продукти:
- 3 буряки;
- 250 г копченого сиру;
- 5 яєць;
- 300 г курячої грудинки;
- 200 г майонезу;
- 3 зубці часнику;
- сіль, перець – за смаком.
Як готувати:
- Розрізаємо курячу грудку, солимо, додаємо спеції.
- Викладаємо курку на добре розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії.
- Смажимо з двох боків.
- Для соусу змішуємо часник, пропущений через прес, майонез, сіль і перець.
- Нарізаємо філе кубиками.
- Плавлений копчений сир натираємо на тертці.
- Запікаємо буряк. Можна його і відварити.
- Викладаємо салат шарами:
перший шар – сир, змащуємо соусом;
другий шар – яйця, змащуємо соусом;
третій шар – курка змащуємо майонезом;
четвертий шар – тертий буряк, змащуємо майонезом.
- Закриваємо харчовою плівкою.
- Даємо салату настоятися у холодильнику, найкраще залишити на ніч.
Такий салат можна готувати заздалегідь, і він не потече. Вдала ідея для святкового столу. Переконайтеся самі!