З’ЇЛИ ВСЕ ЗА РАЗ І ПРОСЯТЬ ЩЕ! Кабачкова аджика на ЗИМУ! Приготуйте за цим рецептом і будете задоволені!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 кг
  • болгарський перець – 200 г
  • морква – 200 г
  • часник – 3 головки
  • помідори – 1 кг
  • перець гострий – 3 шт. (на смак)
  • томатна паста – 140 г
  • олія – 120 мл
  • цукор – 100 г
  • оцет 9% – 80 мл
  • сіль – на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Кабачки і моркву ріжемо шматочками.
  2. Помідори обшпарюємо окропом, забираємо шкірку.
  3. За допомогою м’ясорубки перемелюємо всі овочі і переливаємо масу в каструлю.
  4. Доводимо до кипіння на великому вогні і варимо 20 хвилин, періодично перемішуючи.
  5. Всипаємо цукор, додаємо томатну пасту та олію і сіль на (свій) смак.
  6. Після закипання варимо 10 хвилин і додаємо гострий перчик до смаку.
  7. Варимо ще 10 хвилин, додаємо подрібнений часник і оцет, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
  8. Розливаємо по стерилізованих банках, закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження.