З’їли моментально! Огірки по-корейськи на зиму і не тільки! Апетитний салат з огірків по-корейськи

З'їли моментально! Огірки по-корейськи на зиму і не тільки! Апетитний салат з огірків по-корейськи
З'їли моментально! Огірки по-корейськи на зиму і не тільки! Апетитний салат з огірків по-корейськи

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ: 

  • 1,5 кг огірків
  • 250-300 г моркви
  • 150-200 г солодкого перцю
  • 1/2 стручка гострого перцю (за бажанням)
  • 1 головка часнику (50 г)
  • 25-30 г солі (1 ст.л. з легкої гіркою)
  • 60-65 г цукру (2 ст.л. з верхом)
  • 120 г олії (1 / 2 скл.)
  • 20-25 г приправи для моркви по-корейськи (1 ст.л.)
  • 2 ст.л. 9% оцту

Процес приготування:

  1. Моркву тремо на тертці для корейської моркви, змішуємо з тертим часником.
  2. Болгарський перець ріжемо соломкою, гострий перець – дрібними шматочками. Додаємо до моркви.
  3. Огірки ріжемо брусочками, товщиною 1 см.
  4. Змішуємо всі овочі, додаємо сіль і цукор, приправу для корейської моркви, вливаємо олію, оцет.
  5. Добре перемішуємо салат до повного розчинення солі та цукру.
  6. Накриваємо кришкою і ставимо салат в холодильник на добу. Через добу салат готовий до вживання.
  7. Якщо ви робите заготівлю на зиму, розкладаємо салат щільно в банки, заливаємо соком, накриваємо кришками.
  8. Ставимо банки в каструлю на рушник. Наливаємо теплу воду і стерилізуємо після закипання 10 хвилин-0.5 л банки, 12 хвилин – 0.7 л банки, 15 хвилин – 1 л банки.
  9. Закручуємо кришками, перевертаємо банки і залишаємо остигати. Зберігаємо в прохолодному місці.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!