З’ївши шматочок, НЕМОЖЛИВО зупинитися! БАНАНОВИЙ ТОРТ без випічки!

З'ївши шматочок, НЕМОЖЛИВО зупинитися! БАНАНОВИЙ ТОРТ без випічки!
З'ївши шматочок, НЕМОЖЛИВО зупинитися! БАНАНОВИЙ ТОРТ без випічки!

Продукти для його приготування знадобляться найпростіші… А ще тішить те, що нам не доведеться нічого запікати, оскільки цей чізкейк готується без випічки.

БАНАНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Вага чізкейку на виході – 1,69 кг

Діаметр моєї форми – 16 см

ДЛЯ ОСНОВИ:

  • Печиво до чаю – 110 г
  • Вершкове масло – 60 г

Для білого шару потрібно:

  • банани, 2 шт.;
  • вершки жирні, 200 г;
  • желатин, 10 г + 50 мл;
  • лимонний сік, 2 ст.л.
  • крем сир або сир, 400 г;
  • пудра, 5 ст.л.
  • ванілін.

Для приготування другого шару потрібні:

  • желатин, 10 г + 50 мл;
  • вода, 200 мл;
  • сік лимона, 2 ст.л;
  • цукор, 3 ст.л.
  • банани, 2 шт.

Процес приготування

  1. Печиво подрібнюємо в крихту і заливаємо розтопленим вершковим маслом, перемішуємо і висипаємо у форму, де формуватиме торт. Утрамбовуємо і залишаємо в холодильнику.
  2. Для кожного з шарів заливаємо желатин холодною водою та залишаємо набухати на 10 хвилин. Потім топимо зручним способом.
  3. Банани ріжемо кружальцями.
  4. Збиваємо вершки з пудрою до густини.
  5. Сир збиваємо  блендером.
  6. Змішуємо обидві маси та вливаємо желатин, збиваємо до однорідності.
  7. На корж із печива викладаємо бананові кружальця і заливаємо масу. Ставимо на 40 хвилин у холодильник.
  8. Для другого шару змішуємо продукти, крім желатину та бананів, збиваємо.
  9. Вливаємо желатин та ще раз збиваємо.
  10. Викладаємо банани, заливаємо масу та ставимо в холодильник на кілька годин.
  11. Прибираємо форму і подаємо такий гарний, ніжний та дуже ароматний десерт до столу.