
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт,
- згущене молоко – 1 банка,
- борошно – 1 скл.,
- сіль (за бажанням),
- сода (за бажанням),
- какао (за бажанням).
Крем:
Сир – 250 г, Солодкі вершки – 250 мл або вершки 33% з цукровою пудрою – 100 г і ванілін.
Глазур з 1 плитки шоколаду з 50 мл вершки
Готується дуже швидко, збити в мисці 2 яйця з сіллю додати згущене молоко і ще раз збиваємо, потім додаємо 1 склянку борошна з 0,5 ч. л. харчової соди, какао не обов’язково, це не по рецепту, а за бажанням. Отримане тісто в форму, змащену маслом покриту пекарським папером.
Випікаємо при температурі 175-180 градусів 10 хвилин, за цей час приготуємо крем, блендером збиваємо сир до отримання пастоподібної маси і збиваємо солодкі вершки. Потім міксером змішуємо сир з вершками.
Глазур: розтопити плитку шоколаду з 50 мл вершків або можна з 2 ст. л. сметани на водяній бані або на повільному вогні / Збираємо торт, ділимо отриманий бісквіт на 2 частини, змастити кремом і залити глазур’ю.