За 5 хвилин з 2-ох інгредієнтів! ТОРТ-МОРОЗИВО «Пломбір» в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • вершки (не менше 33%) – 500 г
  • 1 банка згущеного молока – 370 г ⠀
  • вафельні коржі – 2 шт. (за бажанням!)

Процес приготування:

  1. Вершки збиваємо на максимальних обертах до густої і пишної маси (приблизно 4 хвилини).
  2. Порціями вливаємо згущене молоко і збиваємо на середніх оборотах. Вкінці перемикаємо на максимальну швидкість і збиваємо ще 2 хвилини.
  3. За бажанням, можна взяти вафельні коржі і покласти на дно форми. Переливаємо масу у форму.
  4.  Накриваємо другим коржем. Відправляємо в морозильну камеру на ніч.
  5. Прибираємо форму і отримуємо торт-морозиво.