За столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!

Оригінальний салат з фаршированими яйцями. Коли я зробила його вперше, мої гості були просто в захваті і тепер я його постійно подаю не тільки на святковий стіл!

Інгредієнти:

  • картопля, 4 шт.;
  • куряче філе, 300 г;
  • морква, 2 шт.;
  • яйця, 5 – 6 шт.;
  • цибуля, 1 шт.;
  • сіль перець;
  • сир, майонез.

Процес приготування

  1. Відварюємо картоплю, моркву, яйця, і куряче філе.
  2. Картоплю і моркву тремо на крупній тертці.
  3. Філе розбираємо на волокна.
  4. Збираємо салат шарами і кожен шар змащуємо майонезом.
  5. Для більш яскравого смаку, цибулю ріжемо кубиком і маринуємо тим способом, який вам більше подобається.
  6. Перший шар – м’ясо. Другий шар – терта картопля. Третій шар – морква. Четвертий шар – цибуля.
  7. Яйця ріжемо на дві частини і виймаємо жовток. Жовтки змішуємо з майонезом, перцем і сіллю. Фаршируємо половинки білка жовтком і викладаємо їх на салат.
  8. Посипаємо тертим сиром і одразу подаємо на стіл. Смачного!

    За столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!
    За столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!