Оригінальний салат з фаршированими яйцями. Коли я зробила його вперше, мої гості були просто в захваті і тепер я його постійно подаю не тільки на святковий стіл!
Інгредієнти:
- картопля, 4 шт.;
- куряче філе, 300 г;
- морква, 2 шт.;
- яйця, 5 – 6 шт.;
- цибуля, 1 шт.;
- сіль перець;
- сир, майонез.
Процес приготування
- Відварюємо картоплю, моркву, яйця, і куряче філе.
- Картоплю і моркву тремо на крупній тертці.
- Філе розбираємо на волокна.
- Збираємо салат шарами і кожен шар змащуємо майонезом.
- Для більш яскравого смаку, цибулю ріжемо кубиком і маринуємо тим способом, який вам більше подобається.
- Перший шар – м’ясо. Другий шар – терта картопля. Третій шар – морква. Четвертий шар – цибуля.
- Яйця ріжемо на дві частини і виймаємо жовток. Жовтки змішуємо з майонезом, перцем і сіллю. Фаршируємо половинки білка жовтком і викладаємо їх на салат.
- Посипаємо тертим сиром і одразу подаємо на стіл. Смачного!