Загортаємо фарш в рулет і кладемо в морозилку. Далі готується 5 хвилин: просто смажити, як котлети

Загортаємо фарш в рулет і кладемо в морозилку. Далі готується 5 хвилин: просто смажити, як котлети
Загортаємо фарш в рулет і кладемо в морозилку. Далі готується 5 хвилин: просто смажити, як котлети

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сир – 200 г;
  • молоко – 150 мл;
  • борошно – 200 г;
  • сіль, спеції.

Процес приготування:

  1. Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.
  2. У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції на (свій) смак. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.
  3. Сир тремо на грубій тертці.
  4. Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.
  5. На фарш викладаємо сир, звертаємо в рулет.
  6. Обгортаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
  7. Два яйця змішуємо з молоком та борошном до однорідності.
  8. Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен вмочуємо в кляр.
  9. Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.

Котлети виходять дуже соковитими, з розплавленим сиром всередині. Смачного!