Загортаю фарш у папір, 20 хвилин і готово! Просто дивовижний рецепт домашніх ковбасок!

Загортаю фарш у папір, 20 хвилин і готово! Просто дивовижний рецепт домашніх ковбасок!
Загортаю фарш у папір, 20 хвилин і готово! Просто дивовижний рецепт домашніх ковбасок!

Домашні ковбаски в пергаментному папері

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 600 г
  • Цибуля ріпчаста – 150 г
  • Морква – 150 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Крупа манна – 2 ст. л.
  • Молоко сухе – 1 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний – 0,33 ч. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 г

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку.
  2. Цибулю та моркву ріжемо дрібними кубиками. Часник подрібнюємо ножем.
  3. Обсмажуємо овочі на олії близько 10 хвилин.
  4. Фарш змішуємо з овочами, яйцями, спеціями та манною крупою. Добре вимішуємо.
  5. Отриману масу викладаємо на лист пергаментного паперу для запікання. Розрівнюємо, кладемо зверху по шматочок сиру і звертаємо папір в ковбаску.
  6. Викладаємо заготовки на сковороду і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Потім заливаємо ковбаски окропом і під кришкою тушкуємо 15 хвилин, вже до готовності.
  7. Подаємо з улюбленим домашнім соусом. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!