
Домашні ковбаски в пергаментному папері
Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 г
- Цибуля ріпчаста – 150 г
- Морква – 150 г
- Часник – 3 зубчики
- Крупа манна – 2 ст. л.
- Молоко сухе – 1 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний – 0,33 ч. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир твердий – 100 г
Рецепт приготування:
- Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку.
- Цибулю та моркву ріжемо дрібними кубиками. Часник подрібнюємо ножем.
- Обсмажуємо овочі на олії близько 10 хвилин.
- Фарш змішуємо з овочами, яйцями, спеціями та манною крупою. Добре вимішуємо.
- Отриману масу викладаємо на лист пергаментного паперу для запікання. Розрівнюємо, кладемо зверху по шматочок сиру і звертаємо папір в ковбаску.
- Викладаємо заготовки на сковороду і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Потім заливаємо ковбаски окропом і під кришкою тушкуємо 15 хвилин, вже до готовності.
- Подаємо з улюбленим домашнім соусом. Смачного!